God Jul

Bloggar inte ofta här längre.
Ses och hörs nån annanstans :P

Party

Nu är de party =) Jag malin karin tommy stefan och emelie ska på krogen om en stund, men marren är här också men hon är skadad så hon ska inte med :/

Vi ses i dimman ;)

Lucia

Var ute igår kväll, kan säga att de var väldigt lite folk :S. Får se vad som händer ikväll, är trött men inte bakis som jag brukar vara =) tog de rätt lugnt igår =).

Har inte mycket att skriva om. Jullov om 1 vecka och de känns helt otroligt bra men dock stressigt med tanke på att vi knappt har gjort nånting med projektarbetet :S huvva.

Lördag

Har varit sjuk hela veckan och åkte till Kalix i torsdags, är väl friskare men har kvar hostan som aldrig vill gå bort :S. Jag har inte gjort så mycket var till farmor igår å annars bara tagit de lugnt. Skulle definitivt behöva plugga, har tre prov nästa vecka. På måndag ett, onsdag ett annat å torsdag det tredje.


Sjuk

Har nu varit sjuk sen i onsdag ungefär, då jag började bli mer å mer förkyld. Var lite halv krasslig en vecka före. Å i går mådde jag as dåligt. Hostade så mycket eller "djupt" så att jag höll på att spy varje gång. Har legat å hostat konstant nu i tre dagar, å de börjar kännas i bröstkorgen å halsen :S.
Idag har jag varit hemma från skolan och sovit till tre på eftermiddagen, försökt ätit lite grann för åt bara tre mackor under hela dagen igår.
Väldigt dåligt tillfälle att vara sjuk, har ett prov på onsdag å fredag. När jag är så här orkar jag inte plugga :S Så jag hoppas de blir bättre tills i morgon å att jag kan fara på skolan på onsdag.

Nä nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta de lugnt.