Wiee

Har varit i lule idag och shoppat med Malin och Mia =). Hittade inte så mkt men gick över 1300 spänn :S Fy fan, efter jag lagt undan pengar å fickpengar till resan har jag bara 2000 kr kvar, men får lön 20:e på ett par tusen så lite pengar har jag ändå =). Ska inte slänga dom i sjön utan på saker som verkligen behövs !
Just de jag kommer få jobba extra på lördagar i Piteå sen till hösten. De blir bra då får jag några hundra extra i månaden =).

Ont ont....

snart så ;D

I won't be weak

De är så otroligt sjukt snabbt saker kan förändras från bra till dåligt och jag förstår inte ens orsaken till varför de har blivit så. Jag pratar om en viss person. Men nu bryr jag mig inte längre den personen får höra av sig om den vill se skymten av mig igen kan jag lova. Ikväll gick jag på mitt sista "krut"......

Har varit i en låg svacka länge nu jag behöver verkligen komma tillbaka och inse att jag är ganska lyckligt lottad ändå, men de går trögt som att springa upp för ett rullband som går ner. Förstår inte varför jag sitter och deppar som en annan bortskämd unge. Har bra vänner =), egen lägenhet/hund/bil/ dator and so on ( som snart är klar ! ) och en "hel" familj med mindre fel och brister. Och jag är helt utan sjukdomar. Så vad fan har jag att klaga över egentligen?
Av mina erfarenheter så finns det idiotiska killar till 95% som jag lyckas gräma mig över varje gång, totalt urblåsta människor som man kan irritera sig på och klaga över, jobbiga saker att göra, träna osv.. Listan kan göra oändligt lång men det är endast små pyttesaker.
Det finns sånna som inte har någonstans att bo, är sjuk, bli sexuellt uttnyttjad av någon i sin familj, har föräldrar som knarkar/super, pojkvänner som är otrogna/ slår om och om igen. Å är sitter jag och klagar.
Nä nu är de dags att sluta haka upp sig på små saker !

16 dagar tills vi åker ner till Sthlm och en dag längre till sista anhalten Sunny Beach !!!
Skojj att niko och en kompis till han skulle ner under den tiden. Sol och party party ;D
Jag behöver den här resan mer än nånting annat just nu. Inse att tillvaron är bra =)

Tiden rann iväg nu jag ska ju upp imorgon bitti och åka till luleå å shoppa ! =)

God natt

Maybe?

Nu var de måndag igen och jag sitter och käkar dagliga lunchen. Har någraa timmar kvar idag att jobba och sen från 12 - 18.30 i morgon sen slutar jag för gott här :D. Vad kan man säga förutom att de är mer än härligt ?! ;D

Har en tråkig blogg den här sommaren men de blir bättre sen i september då jag kommer hem från resan =) 


I knew it

3 veckor kvar tills vi åker ner ! :D Och 6 dagar tills jag är hemma =) å jobbar bara fyra dagar av dom.

What about now?

"Jag tänker ofta,
och pratar ofta,
om att jag inte litar på människor.
Varför ska man lita på någon egentligen?
Man blir hela tiden, på ett eller annat sätt,
besviken.
Och jag är trött på det,
jag hatar det!
Jag blir inte arg på människor som gör mig besviken,
men jag blir ledsen.
varför det är såhär?
Jag brukar acceptera läget i slutändan,
låtsas som att allting är som vanligt,
fast det inte är det.
Saker och ting förändras hela tiden,
och ibland så snabbt,
att man inte förstår det förens det är försent.


Men visst,
allt är som vanligt."


Det är 27 dagar kvar tills jag, malin och nina drar iväg ! Skönt att få byta land för två veckor iaf ;D

It will always hunt you

Kom till kalix på tisdag natt vid klockan två, tåget var tre timmar försenat. Har inte gjort så mycket varit med nån kompis, Toni och firat Hannes  =) även slipat lite på min bil, nu hoppas jag verkligen de blir bra den här gången =) Klarlacken kommer lackas på söndag.

Sov hos Toni i natt och det var mysigt =), men jag låg sömnlös till halv fem var rätt övertrött typ :P 

Jag vet inte vad det är men nu har jag mått dåligt i flera dagar. Ont i magen mest och haft huvudvärk de två senaste dagarna.  Och känns som att jag kommit i någon "down" period idag, allt känns jobbigt eller jag vet ärligt talat inte vad det är, mer som att allt är hopplöst :S Vill verkligen inte tillbaka upp till Riksgränsen och jobba...Har slösat en hel fucking sommar på det där stället..
Är skola snart igen också sista året, kommer bli så mycket saker vi ska göra. Visst har vi roligt på skoldagarna =) men jag orkar inte med stressen att hinna med allt..
Och jag har redan en sån beslutångest på vad jag ska göra efter gymnasiet.



None

34!

Jobbar tills på tisdag sen är jag ledig fem dagar wiee! :D Då ska jag passa på att åka till Kalix =) behöver komma bort härifrån. Sen har jag bara 1 ½ vecka kvar att jobba härligt härligt =).

Jag håller fortfarande i min träning är ute och intervalltränar i princip varje kväll ;D Måste sluta med dessa godisar på jobbet. Men om de är gratis godisar vem äter inte? :P

Ska kila och jobba igen I be back ;)


39

39 dagar kvar tills vi är i Bulgarien ! Resan närmar sig ;D
Och 23 dagar tills jag slutar jobba, jag längtar nå jävulskt ! Är ledig imorgon å torsdag sen söndag också så den här veckan kommer väl gå rätt så fort.

Dåligt

med läsare verkligen men inte undra på då jag aldrig nästan kör någon uppdatering. Har just käkat lunch kycklingspett å coleslaw de är gott =). Har rast i tio minuter till sen back to work.

Längtar något otroligt tills jag får fara härifrån. Tråkigt och alldelens för varmt i butiken för att jobba. Man blir ju förbannad dom har haft de här problemet i flera somrar i rad men inte har dom gjort nånting åt de...

Såg idag att de var 26 grader i skuggan på sunny beach ;) och SOL ;D

Har börjat motionera nu rätt bra ändå =). Men äter fortfarande godis å sånt men på måndag är de slut på sånt :P.