78 dagar kvar!!

De var en tung dag att jobba idag. Började halv nio och kom hem halv sju. Har blivit riktigt brun, eller nja röd kanske på armar och ansikte. Det roliga är att jag jobbar ju i t-shirt så har fått en rand redan på höger armen för det är den som är i solen mest då man står i kassan :P. Så jag är snyggast i stan, or not ^^.

Sliten människa är jag iaf, längtar tills jag får sova ut. Men de kommer knappast bli inom de närmsta veckorna :/. Är andra helgen i rad jag jobbar och kommer jobba en till, suck. Jag försöker även få extrajobb i PIteå till hösten, frågade chefen igår och han sa "jo de kommer vi nog behöva" men då snacka han nånting om något schema å sen kom de kunder så vette fan vad han mena :S. Aja får se sen hur de blir med de =).

Jobbar från nio - halv fyra ungefär imorgon sen ska jag gasa till Piteå med min brorsa och flytta ur min lägenhet till en annan som ligger 1 km bort. Jag hoppas mina föräldrar har gjort det mesta så jag får fara hem och sova.

På tal om nått annat ska jag ladda ner någon bra musik och bränna en skiva, nån som vet nått bra? =).

Hade fyra missade samtal i dag efter jobbet från skyddad nummer, först tänkte jag vem fan är det som vill mig nånting. Men sen så kom jag på vem de var, personen kommer antagligen ringa på måndag igen och försöka få tag på mig. Bäst att svara då.

Nä, bränna skivan, lägga mig på soffan och sova tidigt ikväll
God natt

- Jag har inget liv nuförtiden på helgerna !?


Fuck it

Slutet på dagen efter vi varit i Lycksele och åkte buss tillbaka, förstörde min kväll totalt. Har varit "i skolan" från 08.00 - 18.00 och endast fått lunch. Vi skulle varit hemma bid halv fyra/fem först. Vi kunde eller fick inte ens stanna och köpa mat efter vägen. Jag menar vem fan är inte hungrig efter 7 timmar utan mat, då man varit ute hela dagen och så.

Fucking ...... till lärare !
Nu är mitt tålamod verkligen slut gentemot dom. Om folk inte visar respekt mot mig så gör inte de mot dom heller, då blir mitt beteende som en liten barnunge och de står jag för. Jag beter mig mot folk som LYSSNAR och INTE skrattar åt en.
Ni vet Grans har härliga lärare.....
Den skolan alltså


Perfect day to realize

Jag har verkligen varit på bra humör idag...or not

Har aldrig sovit förut på eftermiddagarna efter skolan som 1½ tim igår och 1 tim idag, är helt utpumpad :S.

Idag har jag lastat upp lite löv/barr på släpet och målat. Även guidat ungar mellan 7-9 år ungefär, herregud så dåligt de gick jag tänker då inte guida 8:or.
Sen skulle vi fixa jätteakvariumbakgrunder av friggolit.
Läraren har stora problem iaf. Han har skrikit "håll käften tror du jag har nånting emot dig va va??!?" åt mig en gång tidigare när jag sa " fan, jag får aldrig hjälp".
Sen så röt han åt mig, marren å linnea idag då vi gjorde fel " ni kan ju gå ut och sitta i solen som ni tycker är såååå skönt, så gör jag det här om allt ska vara så jätte jobbigt och besvärligt". Skulle bara fixa ihop de limmade bitarna som lossnade från varandra. Var hans fel helt och hållet för vi sa " nä vi kan ju inte flytta på de ännu, måste ju få torka först"
Han kan ta sig långt upp nånstans. Nu har jag verkligen tappat respekten för han helt. Jag gav han en chans efter första gången han skrek, fan heller att den där människan får en chans till.
Människor som skriker på mig har jag inte den minsta respekt för.
För mig är de jävligt kränkande.
Vi stack därifrån iaf.
Han hade tydligen ursäktat sig åt dom andra som var i rummet, för att dom blev "indragna". Ursäkten var ju verkligen riktat åt rätta personer.

Jag har varit allmänt på dåligt humör idag. Är inte en sån person som slavar och gör skitjobb för skolan. Vi är där för att lära oss inte göra skit jobb ute på skolområdet.....

Känns skönt att de snart är sommarlov =) Tänker mer och mer på att studenten snart är här för oss också faktiskt även fast de känns långt bort.
Efter studenten vill jag antingen jobba utomlands under sommaren, sen åka iväg 1 år till Miami, Los angeles, Florida och jobba eller jobba antingen i Sverige/utomlands under sommaren, sen börja plugga till nånting på en högskola i södra sverige.
Jag tror att de första alternativet kommer bli ett minne för livet och spännande att komma till USA speciellt. Men ( som det alltid finns) så 1 år från allting i Sverige..kompisar, familj/släkt, hundarna huvva vad jobbigt. De kommer vara som att livet har stått still en tid. För livet i USA kompenserar inte de jag missat i Sverige, är egentligen ingen som vet vad jag upplevt. Kommer vara som ett annat liv där borta. Om jag ska åka så borde de nog vara bäst å vara singel då. Jag trivs som de nu rätt bra faktiskt, har insett hur skönt de är =) Visst jag har varit singel ett bra tag nu who cares? ja jag saknar närhet enormt men jag klarar mig rätt bra.
Handlar väl inte om att man ska vara så lite singel som möjligt i livet eller hur? Jag ska fan leva ut mitt liv ! :D Och känna att jag inte gick miste om nånting när jag blir gammal =).

Andra alternativet känns mer "alldagligt" nånting som stor del gör. Visst blir de säkert roligt att flytta och lära känna nya människor å så. Men jag vet inte om jag skulle orka gå tillbaka till skolbänken direkt.
Jag kommer ha bytt namn till beslutsångest nästa år eller ja kommer ha beslutsångest i oktober, för då ska jag skicka in ansökan om jag vill jobba i sunny beach på en bar, dålig lön men roligt måste de ju vara! Hm fan får se hur de är där nere på semester först nu i augusti, sen får vi se.

Vi ska ha klassfest på tisdag(3/6) också ska bli roligt. Fast de kommer nog bara bli hälften. Klassen är som lite uppdelad genom att ena hälften super på en massa och den andra hälften gör de inte typ. Dom kan ju vara lite smartare i och med att de inte sätter i sig någon skit.
Men vad fan man lever ju bara en gång visst?

Jag sitter uppe alldelens för länge nu. Men har väldigt svårt att få dygnet rätt. Är för ljust att sova :S 
Ska upp halv sju ungefär. För att hinna till skolan till tio,fem i åtta. Vi ska åka en sväng till Lycksele djur park imorgon och de kommer ta tre timmar enkel väg, så då ska jag sova!
Kanske läsa i min bok lite.
Japp jag läser böcker om ni inte trodde det. Läste mycket mer förut då jag var yngre och hade tiden eller speciellt orken för den.

Lite lustig ändå förr då man var liten frågade man alltid "snälla kan jag inte få stanna uppe en liten liten stund till", idag är de helt åt andra hållet. Nu är man glad för att få gå och sova tidigt. Om man inte fastnar vid datan eller nånting annat vill säga. 

"Jag har nya mål och drömmar i mitt liv än tidigare"

  


Like a star

Nu har jag tjänat ihop nån tusenlapp i helg :D, är skatt sen också som ska dras bort. Och det suger!
Lite färg på armarna och i ansiktet har jag också fått från att ha varit ute hela dagarna i tre dar =).

Ska tillbaka till Ojbojjn ikväll :P Blir att direkt sätta mig och göra klart en inlämningsuppgift som ska skickas in senast ikväll. Sen tvätta i natt :S.
Ska upp ca kvart över sex imorgon bitti pga den där fitt skolan som ska ha oss och slavjobba från sju-halv fyra. Jobba på skolan utan lön hur fan låter de egentligen?
Kommer att vara "sjuk" på fredag för jag ska jobba fre,lör,söndag, så blir att åka till Kalix på torsdagkväll igen. Money money ;). Ni vet jag får bra lön i timmen på hela söndagar med OB-tillägget 195 kr/tim ;) och några timmar på lördagar.

Sen får jag nyckeln till lägenheten på fredag, men kommer flytta grejerna på lördag. Mamma och pappa far under dagen och fixar lite sen så far jag och min brorsa efter jag slutat vid fyra tiden dit.

Ska kila ner en trappa och se om de ska packas nånting i väskan

I'm busy

Kom hem vid tjugo i sju ikväll
Jobb, jobb och åter jobb i helgen!

Helgen

Åker till Kalix 17.15 och är framme 19.55. Fatta så länge de tar att åka buss 13 mil :S. Får hålla ut tills hösten då min bil förhoppningsvis är färdig =).

Ska till tandläkaren i morgon bitti vid tio sen tydligen fara och jobba på Buketten. Så kommer jobba fredag,lördag och söndag. Jobbigt ändå men de ger ju pengar så ska inte klaga =). Sen måste jag plugga i helgen så min helg kommer vara mindre rolig :S.

Klappat och klart!

Nu har allt löst sig =) Kommer jobba i helgen och 1 vecka på Buketten och 6 veckor uppe i Riksgränsen med Linda i sommar, och sen ska hon ha Jiddra med sig så jag tar nog Roxie med mig dit också.
Härligt härligt! =)

Ska återgå till mitt pluggande!

Beslutsångest

Nu vet jag inte med vad jag ska jobba med i sommar. Fått erbjudande om att fara 6 veckor till Riksgränsen och jobba med Linda. Eller jobba på Buketten där de är bättre betalat men har ingen aning om hur mycket jag kommer få jobba där. Låter mycket mer roligare att fara till Riksgränsen och jobba än att vara på Buketten.
Ska ringa till hon som gör schema ikväll och se vad hon har tänkt och höra om jag kan få jobba till den 15:e juni isf.
Nog har man små problem :P


List

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

NO CHEATING!


Will it be ok?
I can't hate you anymore

How are you feeling today?

Hand i hand

How do your friends see you?

When you're gone

Will you get married?
Ask me how I am

What is your best friend's theme song?
One and only

What is the story of your life?

Hearing voices

What was high school like?

Stop and Stare

How can you get ahead in life?
Chemistry of a car crash

What is the best thing about your friends?

Let it out

What is tonight going to be like?
Never say goodbye

What is in store for the remainder of this weekend?

Om du lämnade mig nu

What song describes you?

Turn to real life

To describe your grandparents?

How does it feel

How is your life going?
Follow me

What song will they play at your funeral?
This Love

How does the world see you?

Starts with one

Will you have a happy life?
Unspoken

What do your friends really think of you?
It's all coming back to me now

Do people secretly lust after you?

Only one

How can I make myself happy?

So long sweet summer

What should you do with your life?
All I want for christmas is you

Will you ever have children?

För dig

Plz copy and publish on your own site!

Nu har jag fått nog

Jag spyr, hur fan kan man hitta motivation till att plugga på nånting som inte intresserar mig ett jävla dugg? Och har en lärare som bara malt på i 80 minuter varje lektion utan att antecknat nånting på tavlan.... 

Nu är jag riktigt less ! Jag struntar i att göra nånting bara för att jag har så mycket, smart val av mig. Men det gör desamma. Skolan är inte hela världen egentligen.
Sa på utvecklingssamtalet åt min mentor att jag är riktigt skoltrött.
Då sa han att
"Jag hoppas verkligen inte att du inte skiter i skolan i trean så de går åt helvete som de gjort för en del, för du har bra betyg."

Vi får väl se hur de går med de. Jag behöver en paus NU innan jag får magsår. Har haft ont i magen i två dagar. Men de är tydligen de man måste få då man går på gymnasiet.

I've always done my best for you
I had enough for a long time ago
Probably you and I will never understand each other
I'm not the perfect person you wanted me to be
Just realize that....

/ © Natalie

Marabou

Om de finns nått som förgyller kvällen så är det Marabou mjölkchoklad, de är verkligen mitt favorit godis! =) Farligt gott är nog det som stämmer in bäst.

I kväll ska jag tillbringa min tid med att läsa till två prov. Ett imorgon som jag inte läst ett skit på och som jag skiter i till stor del, får se om jag orkar plugga på de. Och de andra är på onsdag. Ska nog bara kolla på frågorna på de där provet imorgon och sen göra ett omprov nästa år.

Har även en redovisning i morgon som måste bli bra, men ser ut som dagis barn har gjort våran powerpoint :S.
Sen på fredag är sista dagen för inlämning av en historia artikel och jag har inte ens valt ämne.
Vet inte hur jag ska hinna med allt....
Aja fick veta betyget i Engelska A och de blev ett VG =). Hade tydligen haft VG+ på skrivningen och jag som alltid brukar få G+ så de kändes bra =). Har nog utvecklat mitt skrivande i engelska.

Snackar mycket om skolan just nu, men de är ju sommarlov snart så. Ska ringa imorgon och höra om jag fått mitt sommarjobb schemalagt. Jag hoppas de är klart och att jag kommer få jobba mycket !

Kom på att jag måste ta och köpa nya strängar till min gitarr snart. Har stått i källaren alltför länge nu :P.

89 dagar kvar till Sunny Beach ;)

Empty room

Kom hem för en liten stund sen, var gott med tårta :D En sån där konditori tårta mums ;).

Hittade mig en "barn" boll efter vägen, ni vet sånna i plast med olika färger. Tänkte "vad fan bättre än ingenting". Kom på för någon vecka sen varför vi inte har någon fotboll här, är ju roligt och fara några stycken och spela fotboll ^^. Så nu har vi en plast fotboll som till 99,9% kommer blåsa iväg åt helvete då man passar/skjuter.

Tiden nere i Sthlm har gått fort. Vi har inte gjort nånting vettigt alls. Bara jyrat runt på stan, fikat och var i Kista igår eftermiddag/kväll och hälsade på nån släkting till morsan och moster. Käkade först i Kista i deras köpcentrum, var gott men starkt.
Sen åkte vi hem till dem, har aldrig någonsin varit mer uttråkad. Tre timmar satt jag där och ville därifrån i princip. Vissa människor tål man bara inte, gäller att hålla minen då! Fick en rundtur runt danderyd, kista m.m. Fick se nybyggda lyxvillor och villor som knappt hade en tomt och satt tätt ihop med andra.
Folk betalar runt 5 miljoner för dom villorna utan tomt där endast en gungställning får plats, visst finns kanske fem m åt vardera sida, men de är ju ingenting :S. Folk är konstiga..

Nere i Sthlm så fick jag höra att en man i Kalix skjutit sig själv till döds, han hade en familj och två hundar ( en hund från en kull vi hade) och bodde ca 4 min bort om man går från mina föräldrar. Är helt sjukt på ett sätt :S. Att han inte tänkte på familjen. Vem klarar av att kliva in i ett hus där någon tagit självmord?, och ännu värre lämnat efter sig blod (hjärnsubstans?) i huset. Enligt mig kunde han skonat familjen med att gjort det på ett annat sätt. Han ger nog lidande med att ta livet av sig.
Usch, synen jag får är ju bara äcklig och sorglig.
Är hemskt att de kan gå så långt att människor tar självmord. Jag tycker att de är rätt fegt till viss del. Vissa saker går att lösa även fast de kanske inte ser ut så ljust just då.
Första tanken som slog mig var " mhe en vuxen människa kan ju inte ta självmord", en dum tanke. Men de är lite av en fördom typ.


Till nånting annat nu

Byter lägenhet om två veckor nu, känns väldigt skönt att äntligen komma bort från min "fängelse cell".
Å snart har jag bara 1 år kvar på Grans. Vill göra nånting som jag verkligen vill göra. Djur är inte min grej, bara hundar. Längtar till det "riktiga" livet även fast de är jobbigt med ekonomi m.m. Vill bli ekonomisk oberoende från mina föräldrar, för då är man fri helt och hållet så att säga.

Min nya favorit mening som jag säger är " allt är relativt ". För de är så sant som det bara går att bli.

nothing I could say


Hemma!

Har kommit hem från Sthlm för 4 timmar sen eller ja vi landade på Kallax vid ca halv två. Skönt att vara hemma igen =). Har stressat på där nere på stan och nu är man tillbaka i stressen igen. Måste få pluggat en massa nu i veckan, sista rycket suck.

Har inte tid att skriva nu ska iväg och käka tårta hos Karin.
Skriver mer sen!

Sthlm

Åkte buss från Öjebyn till Luleå igår sen flög från Kallax till Arlanda. Har aldrig varit med om en sådan hemsk flygresa ever! Fick sånt lock i örat och gjorde ont som satan :S. Trodde trumhinnan skulle spricka seriöst! Sen på bussresan från Arlanda till stan hörde jag inte ett ord och inte på hela kvällen heller.
Vi gick och la oss vid halv elva, Å jag vaknade vid halv fem på morgonen av att jag inte kunde andas typ. Näsan helt igentäppt och halsen :S.

Idag har vi iaf varit i Barkaby, på någon outlet. Fanns mycket kläder men konstiga. Har
endast köpt ett par flipp-flopp. Och sen åkte vi in till stan, käkade i Kungshallen. Sen skulle vi gå lite på stan, men då började Annika må dåligt, typ någon allergisk reaktion och jag helt död. Har blivit så jävla sjuk alltså :S Passande då man skulle iväg till Sthlm.

Låg två pers över en annan på centralen idag :S.

Sthlm är ändå en stad jag skulle kunna bo i, lite utanför i en förort. Som Tullinge där vi bor nu. Kostar ju bara ca 1 350 000 kr för en trea :P

"In this world"


Once is enough

Sovit länge idag, började inte förrän halv ett =). Men har knappt kunnat sova i natt pga av att jag haft så ont. Och mesta dels av dagen har alla energi gått åt smärtan. Pumps är farligt :P.

Efter skolan har jag slöat på soffan, sen kom Marren förbi en sväng och lånade datan till ett skolarbete som skulle varit inne för längesen. Karin kom också förbi oväntat ^^
Kollade lite Andra Avenyn, jag dissade de programmet i början och sa " Hur fan kan man kolla sån där skit?!" men som allt annat, jag fastnade för det. Men har dock missat många avsnitt, var iaf väldigt spännande idag så vi beslöt oss för att kolla nästa avsnitt på internet istället för att vänta tills imorgon ;).

Snart kommer jag börja låta som "Brooke" i One Tree Hill, blir bara hesare och hesare men jag är inte sjuk eller nått så de är stört:S Pratar väl för mycket eller för högt vette fan :P.

Att ha dålig karaktär är jag nog världsmästare i, sa tidigare att jag skulle börja träna och äta hälsosammare. Men hela den grejjen krascha som vanligt. Men efter jag kommit hem från Sthlm ska jag sluta skylla på saker om varför jag inte for ut på promenad eller skippade att simma. Till hösten ska ni allt få se ;)

Minnesluckor är jag rätt bra på har jag kommit på :S. Handlar bara om små detaljer, glömmer aldrig stora bitar av kvällar :P 

Hjärnan har jag tappat någonstans efter vägen.

Skulle kanske lyssnat mer om vad som kan hända,
för chansen finns ju faktiskt alltid,
även fast man inte tror de bara för att man gör på ett "annat sätt". 
Fuck.
Får se vad som händer


Dagens låt

   Brolle Jr - Det är hon






















Som om hjärtat slutat slå
Våra blickar möttes
Som om det bara var vi två




Jag kom från en by du var från stan
Våra vägar möttes
Som om det bara var vi två


När hon tog min hand jag visste redan då


De e hon jag vill leva med
De e hon jag vill åldras med
De e hon jag vill dela alla dar



Du var sexton år
En själ utan ett sår
Du fick mig glömma alla svåra år
När hon tog min hand jag visste redan då





De e hon jag vill leva med
De e hon jag vill åldras med
De e hon jag vill dela alla dar
De e hon som leder mig
De e hon som tar mig hem
De e hon de e hon som jag älskar

Jag kan inte leva ett liv utan dig vart du än går finns du inom mig
Mitt hjärta det brinner det slår så hårt
Men ta min hand vi ska aldrig skiljas åt
Aldrig skiljas åt







De e hon jag vill leva med
De e hon jag vill åldras med
De e hon jag vill dela alla dar
De e hon som leder mig
De e hon som tar mig hem
De e hon de e hon som jag älskar

How do you walk with you're head held up?

Distract, push me in another direction
This wall that I stare into
It's getting old
Give me faith to reach for the new
Pull me apart and do me all over
I'll need a re-make
To make up for my mistakes



Take me away
Take me away
I've got nothing left to say
Just take me away



Sometimes we fall
Ain't nothing new to me




she don't wanna talk about it cause that's all that she's done
she don't wanna think about it she's not the only one
she's doesn't wanna be what she doesn't have to be
doesn't have to be

she wants to be the girl who's swept off her feet in the end
she wants to live a life that's real and not just for pretend
she dreams of laughter echoing and says it's her favorite sound
she dreams of plastic parents that will never let her down

All the time

Söndag igen, och lika seg dag som alltid. Är dessutom bakis :S.
Inte sovit många timmar i natt/morse :P. Har också stora skavsår på hälarna, usch gör så ont.

Festade igår först hos Sofia där Ida hade sin 18 års fest ^^, sen for jag å tre andra in till stan skulle på krogen missade då Ida och dom for dit då vi var ute å mötte Malin å Pernilla, iaf så bangade två så då gick jag å en annan in bara. Och han var ju ett äckel :S.
Tur så hittade jag min räddare i nöden! =)
Träffade på Emelie från min gamla klass också på Pentan, de var ett tag sen :P.

words, It's all about finding the right one

Tack Johan! för att du orkade hämta mig i stan imorse ^^

Och idag har mina föräldrar varit här. Anledningen var att jag behövde en resväska, blev lite ostbågar, mat å en chokladkaka också :D.

Så skönt far till Sthlm på onsdag =).

Vissa människor alltså. Går runt och snackar skit om mig även fast du/ni inte känner mig alls, och du/ni har inte den minsta jävla aning om hur jag lever mitt liv! De värmer ju verkligen att få höra att du/ni kallar mig för .......

Jag vill bort från Piteå!

Fick jobb på en bar i sommar i Sunny Beach (Bulgarien), men tackade nej i och med att jag inte kunde från juni :/. Kanske att jag far ner nästa sommar och jobbar istället =).

And now I'm picking up the pieces.

Over and over again



How will it ever work out fine?


Lista!

STEG ETT:
Namn: Elisabet Natalie Öman
Smeknamn: Nattis, Natta.
Födelsedatum: 19 Mars 1990
Födelseort: Kalix
Ögonfärg: Grön
Hårfärg: Blond nuförtiden, annars mörk brunt
Längd: 169
Skostorlek: 39-40
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Fisk

STEG 2:
Skor som du bar idag: Underkläder just nu :P
Rädsla: inte räcka till, bli gammal, något otäckt händer.
Målsättning: Vara lycklig!
Svagheter: Klagar :P

STEG TRE:
Din första tanke när du vaknade idag: Fan vad jobbigt att stiga upp
När somnar du: Då jag är trött
När du inte kan sova: Sitter jag vid datorn

STEG 4:
Pepsi eller Coca Cola: Spelar ingen roll
McDonalds eller Max: Max! McDonalds går inte att äta på!
Singel- eller dubbeldejt: Hm beror helt på
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: Lipton
Choklad eller vanilj: Båda tillsammans =)

STEG 5:
Svär du: Jo fan ;)
Sjunger du: Haha aa
Duschar du varje dag: Ja
Röker du: Feströker då jag känner för det
Är du förälskad: Nej
Tror du att du någonsin varit kär: Ja
Gillar du skolan: Nej inte allt plugg, men annars är de väl helt okej, hade dött av att inte göra nånting på dagarna
Vill du gifta dig: Nej
Tror du på dig själv: Ibland
Blir du åksjuk: Nej
Tycker du att du är hälsosam: Nej :P
Gillar du åska: Jo lite
Spelar du något instrument: Ja, gitarr

STEG 6:
Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol?: Nej
Rökt: Nej
Gått på dejt: Nej
Kysst någon: Nej
Shoppat: Ja de är klart!
Ätit en hel ask müsli: Nej
Ätit sushi: Nej
Stått på scen: Nej
Blivit dumpad: Nej
Skejtat: Nej
Bakat: Nej
Nakenbadat: Nej
Färgat håret: Ja.
Stulit något: Nej

STEG 7:
Har du
varit jättefull: Ja
Blivit upptäckt under "akten": Nej
Blivit kallad slampa: Ja, av sånna människor som pratar skit om andra och påstår saker som inte är sant!
Blivit nerslagen: Nej

STEG 8:
I framtiden...
Hur gammal vill du vara när du gifter dig: Kommer nog aldrig gifta mig
Namn på barn: hm inte en aning
Ditt drömbröllop: ...
Vad vill du bli när du blir gammal: Snygg haha ;P

STEG 9:
Hur ska din drömkille vara?
Ögonfärg?: Spelar ingen roll
Hårfärg? : Verkar dras till mörkhåriga
Vikt?: Gillar inte spinkisar :P annars bryr jag mig inte om vikt.
Klädstil?: Modemedveten iaf, får inte komma i trasor :P
Plats för första träffen: Hyra film, käka typ

STEG 10:
Antal människor du skulle ge ditt liv för?: Min familj och vänner
Antal CD-skivor du äger: En del
Antal piercings: 1
Antal tatueringar: Ingen just nu.
Hur många gånger har du varit med i tidningen: En gång minns jag
Antal saker jag ångrar: Några stycken

FAVORIT...
Färg: Svart.
Plats: Jag kan anpassa mig efter plats ^^
Spel: Singstar
Drog: godis ^^
Film: Skräck, thriller och komedi är alltid bra
Djur: Hund
Serie: One tre hill!
Skor: Högklackat ( men för jobbigt att alltid gå i det^^)
Internetaktivitet: Msn, bloggar, internetbutiker typ

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln: Ja ? :P
Gnälla: Jo
Skrika: Nej
Sova: Jo :D
Ha ångest: Kan hända
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Hm ne
Vilja dö: Har väl hänt
Drömma mardrömmar: Jo
Drömma sexdrömmar: Nja
Ta droger: Nej, om nu inte Lepigen räknas till det iaf
Försöka vara annorlunda: Beror väl på
Klä dig i svart: Ja
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Jo, men "försover" mig ibland ;P
Röka: Då å då
Ljuga: Nej, men en liten vit lögn kanske nån gång
Hata folk: Hatar inte, men finns många som jag verkligen inte tål!
Lita på folk: Jo ibland

NÄR...
Åt du senast: 2 timmar sen
Läste du en bok senast: I tisdags
Var du på konsert senast: Eh, somras? :S
Köpte du något senast: I veckan
Kysste du någon senast: Kommer inte ihäg :S
Svor du senast: I dag
Sjöng du senast: Nyss åt en låt på radion :P
Klagade du senast: I går
Är det sommar: Juni, 1 månad kvar ca

VEM...
Saknar du: Dom jag inte är med nu, alltså alla ^^
Vill du döda: Ingen
Vill du slå: Några
Rörde dig sist: Hm Johan, som vänner inget annat
Kysste dig sist: Min vovve ^^
Vill du kittla: Inte vett jag :P
Kramade du sist: Ja jag kommer inte ihåg:S
Vill du träffa: Vet inte
Skrek du på sist: Morsan
Vill du vara som: Vill inte vara som nån
Sårade dig sist: ...
Vill du bli galet full med: Alla haha nä jag vet inte, är väl kul å bli de med många :P
Fick du sms från senast: Malin K
Ringde dig senast: Malin L

HAR DU...
För många vänner: Nej
Förföljelsemani: Haha nä
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Skadat någon: Har jag nog
Färgat håret: Ja
Några piercings: Ja
Några tatueringar: Nej
Egen dator: Ja
Gjort bort dig rejält: Det har hänt
Komplex: Jo
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
Bjudit ut någon: Jo
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Ja
Lämnat landet: Ja
Gjort något olagligt: Ja

HUR...
Svarar du i telefonen: Hallå, Natalie, Hej beror på vem som ringer.
Fördriver du tiden: Dator om jag har tråkigt
Mycket pengar har du: Eh ca 2600 kr
Tjänar du pengar: Nej
Bäddar du sängen: Ibland
Ofta diskar du: Tre-fyra gånger i veckan
Ofta städar du: En gång i veckan kanske
Går det på jobbet: Jobbar inte
Många stör du dig på: Några.
Träffar du din familj: Då och då, ibland kan de gå 1-2 månader mellan å ibland 1 vecka bara.

Hockey tonight!

Ska sitta uppe i natt tsm med Marren och heja fram Sverige till seger oh yes ;). Kan ju inte missa VM ffs ;D!
har jour imorgon bitti från kvart i sju, så måste upp vid halv sex tiden :S. Oj oj hur ska man klara av de. Ska inte sova nånting i natt typ kill me :P.

Aja dags att sätta sig framför tv:n ;D

Blondin

Finally har jag nästan all orange färg i håret borta! Ska köpa silverschampo i veckan så det sista försvinner =). Sen ska jag ta och färga håret veckan därefter innan jag åker ner till sthlm. Å de är en risbuske just nu så använder balsam å hårinpackningar i mängder!
Just nu ser de lite konstigt ut på mig då man är van å se mig med mörkt hår kan jag säga. en har jag fått klippa håret lite till i topparna, så har inte så jätte långt hår längre :/ Aja de växer ut iaf :P.

Åker till Piteå på ett tag då, ska laga maten här först och packa lite =).

Done?

Bilen kommer aldrig blir klar fan måste slipas å spacklas jävlart hur många gånger som helst innan de kommer bli jämnt :S. Har tillbringat typ 5 timmar där på två dagar kanske.

Å mitt hår är oranget ännu, har blonderat 2 gånger nu å de ser förjävligt ut :S. Har fått reda på ett märke som ska vara bra, så ska försöka leta efter de inte säkert att de finns här. Men jag hoppas de =).

Kan seriöst inte gå med de här håret i sthlm !