Find my way

Jag vill inte till skolan imorgon, ska göra en writing assignment på 700 ord. Baserat på antingen fördomar,stolthet eller första intryck från en film. Förstår verkligen inte hur jag ska kunna få ihop det :S Värsta är väl att de är på engelska och jag har dåligt minne så kommer knappt ihåg vad som hände i filmen. Är väl bara att försöka iaf.

Har en väldigt tråkig dag idag, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Är för lat för att fara till nån. Har iaf pluggat litegrann på djursjukvården. Men de är inte mitt favvoämne.
Ja jag gnäller, I know :P

4 dagar kvar sen är vi borta 1 månad från skolan ! :D Så skönt, ska bara vara på praktiken, hem och träna, å umgås med nån. Ska satsa mest på träningen i 1 månad och sen fortsätta här i Öjebyn på nautilus =) Ska bli smalare ;)

Någon som har nått tips på vad man kan göra? Börjar bli less på vardagen, alltid samma man gör :S

Söndag

Bakis och jävlig. Kanske har halsfluss också. Nu vill jag bara sova i en vecka för jag är så trött :P.

Har inget nytt att uppdatera om

Idioter

Springer runt i underkläder just nu. Ska ta och fixa mig efter att jag käkat och tagit de lugnt en stund =).

Och den idiot som snodde våran volvo 245:a kan ju jävlar fara åt helvete. Men tur som de är finns de kontakter till oss som är i gång tidigt på morgonen och har sett bilen. Kalix är litet om ni inte kommer ihåg de.

Iaf så är min bil lagad =) var bara att axeln hade hoppat ur pga av en för liten låsring =) tur de ;P.

Nu måste jag titta till maten
Ta de lugnt ikväll ;)

Over the rainbow

Well, someday I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles will melt like lemon drops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me

Idag har de varit skola som vanligt, hämtat Roxie från Pia. Pappa lämnade ett par grejer snabbt för att sen köra ner till Husum.
Efter de gick jag och var social med Karin en sväng, men jag trodde jag skulle somna så de var lika bra att traska hem då hon likes skulle på ICA. Har bara kollat Idol efter de och slappat. Ska vara i säng innan tio idag, för jag tror inte jag är 100% frisk. Har varit alldelens för slö hela dagen.

De var allt för mig idag !

This is the day

Sjukgymnasten idag, sista gången kanske får se om de blir bättre nu. Men tror jag kommer få leva med de här kroniskt. Inte för att jag lider allt för mycket men har inte samma rörlighet som förut i nacken å så.

Sen varit i skolan som vanligt, och matteläraren skrattade åt mig då jag sa "men då skär den genom k-axeln" ( sa det väldigt seriöst och försökte låta smart), haha de finns dock ingen sån,skulle säga x, men han stod och pekade på k-värdet i boken så k:et fastnade i skallen ^^

Har även varit och inhandlat min balkllänning ;) Var på rea och den var billig och väldigt fin, får byta om jag skulle vela sa hon ^^.

Tror de är dags för sängen nu.

God natt !
Och simma lugnt ;)

Just can't sleep at night

Har sett att de är ungefär 8 i snitt som läser min blogg. Kan lista ut två personer, kanske två till men resten vilka är ni? =) Skulle gärna se en kommentar från någon av er, även om jag skulle bli förvånad över vem de är som läser min blogg.

Vad ni tycker är intressant med min blogg förstår jag inte ^^. Skriver alltid världens kortaste inlägg och tråkiga.

Kom just att mitt stora mål i livet är att starta ett eget företag. En dag kommer jag vara chef och styra allting på mitt företag. Ni ska allt få se inom 10 år ska jag ha gjort de ;)

Var och kollade på en snygg balklänning idag, kanske köper den får se. Var iaf ett väldigt bra pris. Vill inte slösa så mycket på en klänning som kommer användas en gång i livet kanske bara :P De värsta är väl att jag inte har någon att gå med ännu, någon som vill gå med mig? ;P


Söndag

Morsan har varit här i helgen då. Har inte gjort så mycket gått på stan, kollat film, käkat på Kina. Åt oxfilé med bearnaise sås å tryffelsås med pommes mums :D.

Söndagar är alltid likadana antingen så städar man, tvättar, pluggar eller är bakis :P Lika tråkigt varenda vecka :S. Nä usch jag är less på vardagen. Gör alltid samma saker blä.

Nu ska jag kolla till kycklingklubborna

Without you

Har anmält börsen borttappad idag och fixat så att jag får papper och kan skicka in om ett nytt körkort. Även fixat med kontokortet, går ju inte att leva utan sånt. Men dock kommer kortet till Kalix, så vet inte hur jag ska kunna fixa de härifrån :S

Haft skola som vanligt idag, rätt tråkiga lektioner som vanligt. har börjat blockläsa så de inte är så mycket ämnen i rundgång.
Företagande har börjar bli roligare iaf =) Snart är vi företaget P.I.M.P, ni kan ju alltid gissa vad de betyder men tror inte ni kommer på vad de^^.

Ska ut på promenad snart innan halv sju iaf. Sen hade jag tänkt plugga litegrann ikväll, behövs verkligen !

Åh....

We are alive for a moment
One second in the great abyss of time
All the bleedin', all the hate
Just one blink of an eye
All the conflicts, it visits dire pain on human life
Are we missing what it is to be alive?

One by one the pieces fall
Until our pride defeats us all
We learn to live without it


Wake up!
To the sound of this time bomb
Wake up!
To it's deafening song
Wake up!
Cause you don't what you've got until it's gone
Until it's gone

Har en dålig dag idag. Är så less på allt allting ska jävlas hela tiden. Och pengarna bara rinner iväg kommer snart vara helt pank. Köra bil är ju så in i helvete dyrt.

Är vi som kör bil som får betala en jävla skatt på bensinen pga av koldioxiden.
Men fabriker, flygplan och andra större fordon behöver inte betala samma hög skatt, även fast dom släpper ut mycket mer koldioxid än vi. De här är ren fakta, inget påhitt.
Ska de vara så!?!

Måndag

Har varit och tränat idag med malin i sjulnäs med grabbarna haha :P.
Vi passade ju verkligen in där, or not. Inte riktigt för oss men om man vill ha stora muskler passar de ju bra =).
De blir nog korpen eller nautilus istället.

Har nu iaf börjat med mina morgonpromenader och slutat med godis å allt onyttigt, ska bara äta en gång varannan vecka.

Börsen har jag lyckats tappa bort, så jävla smart jag är :S Så har varken körkort eller nått kontokort på mig kommer ju väldigt långt med det :P

Jag ligger efter i mycket nu känns det som, och jag har inte ens energin för att försöka komma i kapp. Nä nu måste de blir ändring på det. Har ändå bara 1 år kvar att hålla ut.

Sjukgymnasten imorgon igen då, har inte gjort mina övningar som jag ska och inte haft en bra hållning. Men känns ändå bättre i nacken eller jag har nog börjat vänja mig. har fortfarande int då jag har den i vissa lägen.

Har insett hur stört (ja om man kan kalla de stört) beteende jag har gällande en "situation". Dags att se nuet och skita i resten.
Jag tror inte de är någon idé att någon sitter och försöker klura ut vad de kan vara.
För de är omöjligt att tolka ^^



Fuck!

Att jag har otur. Nu har bilen gått sönder, och jag har knappt hunnit köra den nånting sen i fredags.
Fan ingen bra dag idag. Jag som behöver en bil, nu får jag säkert vänta i en månad till. Kommer väl antagligen vara det värsta att växellådan är trasig.
Då blir de problem.


Yes finally!

Åkt buss idag till Kalix, sen tvättat två bilar, lagat mat, varit på Rk´s med pappa och snott ( vi hade lov att göra de ) kablar å grejs från skrotade bilar :P Även hunnit vara en sväng till min syster =).

Bilen gick ju igenom besiktningen, men måste ombesiktas om en månad pga av solfilmen, abs- lampan å spolarna. Fan irriterande min solfilm på framrutorna var inte ens mörk, typ halv mörk blå och de finns andra som fått igenom med solfilm.

Jag är trött och har värk i armen pga av den där jävla skruv slangen, satt fast som sten i högtryckstvätten :S


Try to keep your head up high

Nu behövs det en förändring!
Fattar inte att jag slutade med joggningen i riksgränsen, gav resultat kan jag säga. Men nu har jag inte tränat på ett bra tag och jag får egentligen inte träna så hårt ännu.
Sjukgymnasten tyckte jag skulle hålla mig till promenader men de struntar jag i totalt för på måndag är de dags att börja om med att gymma. Får se om de blir i sjulsnäs, på korpen eller step in jag å malin hamnar till slut. Nautilus gillar jag inte.

A warm breeze fades out
Cold leaves touch the ground
Hold on for a wile
Don't give up and stay alive
It shows in your eyes
Let of delight
My hands of untied
I can not make it right
It's over now


Jag vill att klockan blir 12/9 14.00 för då får jag veta hur de gick ;D

Har ringt och sökt jobb idag och ska dit och få veta mer på måndag, så kommer kanske jobba på en krog nära er ;)

Telefonsamtal på toaletten ?

Dagen började med en försovning. Jag vaknade av att klockan ringde, men tänkte ställa fram den ett par minuter och medans jag funderade med hur många de skulle bli. Och jag vaknade med telefonen öppen i handen ^^
Lyckat eller hur ?
Knatade till skolan efter ett bra tag, tänkte lika bra att skippa hela första lektionen :P.

Har väl inte gjort så mycket på skolan idag, saker går inte genom ett öra och ut genom ett annat, tyvärr.

Sen ikväll har jag varit med hela gänget i princip =).
Jag å malin fick ju en ja vet inte vad jag ska kalla det, nämner inget mer en present iaf ;)

Ska sova strax så jag inte försover mig igen =)

Måndag

En av fem dagar av klarade, sen är veckan slut. Vill bara att de ska bli fredag ;) för då är de rätt stor chans att jag får köra min calibra ;D om den inte går igenom besiktningen blir jag galen.

I morgon ska jag äntligen på sjukgymnastik, hoppas nacken blir bättre och inte lika stel i olika "positioner"

Söndag

Ja då vart det fest igår, var en helt okej kväll =).
Satt först hos sara sen for vi ut på pentan och jag å Malin gick in dom andra kom inte in. Var där i lite mer än 1 timma käkade på Sunes och träffade på två personer från förr :P. Vi orkade aldrig gå hem till Öjebyn på kvällen så vi fick låna en säng och personen som ägde sängen tog soffan, väldigt snällt =).

Så de är en typisk söndag. Bakis, trött som helvete och jag ska tvätta, borde även städa men de orkar jag inte.

Fredag

Nu är jag riktigt trött efter en vecka i skolan :S. Har inte en aning om vad jag ska göra i helgen. Måste iaf räkna matte b och städa lägenheten.
Sen ville Sara att jag skulle komma med henne på stan imorgon, blir isf tredje gången på stan den här veckan. Men de är alltid roligt att gå på stan =).

Jag ska ta och ladda hem lite musik och bränna skivor. Är less på alla mina gamla brända skivor för jag har inte en aning om vad jag satt på dom :P

Onsdag

Har hunnit vara två gånger på stan i veckan och bränt pengar :P
Först med Marren på måndagen. Skulle endast köpa en miniräknare och ett hänglås. Men kom hem med en kavaj, midjeskärp, platttång, stövlar ( inte gummi stövlar :P) och två halsband. Säkert nånting mer som jag inte minns. Och vi käkade pÅ Abaillo, jag bjöd ;)

Sen idag skulle jag till stan för att hämta tvättcylindern och få ut pengarna från pitebo. Även byta platttång. Shoppade på som vanligt kom hem med en ring, en bok, fyra par trosor och en behå. Emma och jag gick även och åt/fikade på Nodo =)

De är värt de ;) eller nått haha

Har hunnit varit förbi Malin en sväng ikväll och umgåtts med Karin och Marren som också var där =). Kollade Idol och så men var inte så roligt, fanns ingen riktigt dålig jävel ännu ^^.

Ska nog börja dra mig till sängs nu, kanske plugga in religions orden också :S.

Just ja, jag ska göra nånting som jag aldrig trodde att jag skulle orka med.
Ska sitta och skriva högskoleprovet den 25:e oktober, jippi blir att göra provet på våren också och om de inte blir något bättre resultat än nu i höst skiter jag i och göra provet en tredje gång.
Kan ju hoppas på turen att de går bra, men chansen är liten. jag är alldelens för osmart :P.

 jag saknar verkligen mitt mörka hår