Öjebyn

Åker imorgon back to Öjebyn. Far väl mitt på dagen ungefär innan de hinner blir mörkt ute å sådär. Måste nog räkna matte imorgon för att hinna i kapp en bit.

Har fått fixat extraljus och nya vinterdäck så nu är bilen nästan klar för vinterkylan. Måste även få ett motovärmaruttag som ska fästas i generatorn. Vilket är ett jobb det också så får ta de nån helg då jag far tillbaka till Kalix. Och då måste jag även besöka köpcentrumet på gränsen ;)

Utmanad

Blev utmanad av: http://www.stinaberg.blogspot.com/

Reglerna är följande:- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag hatar kyla
2. Skellefteå blir troligen nästa ställe jag flyttar till
3. Mascara är bästa uppfunna sminket
4. Sämsta minnet ever! Dement då jag är 20 :P
5. Gillar bilar ;D

Jag utmanar : wheresyourdignity.devote.se , mmalinn.blogg.se , kvacken.blogg.se, SaintNikolaus.blogg.se, croaker.blogg.se

Lördag

Fick dräkten från Buttericks men den var alldelens för stor och man får bara byta storlek eller dräkt inte få pengarna tillbaka, dåligt måste ringa dit på måndag morgon och höra om de går att lösa på nått sätt. Kanske beställa andra grejer för samma summa ?

Far tillbaka till Pite på onsdag, torsdag vet inte riktigt när ännu.

Ändring

Jag har världens sämsta praktikplats och jag hatar att pendla dit. Så de är därför jag är lat och är hemma idag. Men måste skärpa mig har mkt giltig frånvaro från då vi var ledig hela första veckan från skolan och då jag haft mina sjukgymnast tider.

Är snart halloween också, och då fyller Marren år så de blir att vara i pite. Antagligen få gäst kåren leg och partaja med massa högskolestudenter. Måste även klä ut mig, undra vad? :S

Söndag

Har jobbat både fredag och lördag natt i garderoben på Pentan. Var faktiskt helt okej lite stressigt men de funkar ändå =). Får dock en pizza varje gång vi slutat, men har inte ätit den jag fick igår :P

Händer väl inte så mycket annat nu. Vill verkligen inte att de ska bli vinter :S Jag gillar inte kylan speciellt inte i början då man inte vant sig

Söndag

Var i Luleå igår kväll och de var trevligt =)
Idag ska jag nog inte göra så mycket. Ska räkna i matteboken, hitta nånting att göra ett företag av och springa på löpbandet.

Fredag

Har dåligt med uppdatering här just nu, men de blir bättre sen. Funderar även på att göra en anonym blogg också, så inte vem som helst går å läser den :P.

Nu ska jag bege mig mot sängen


ROBINSON

Robinson 2009, hell yeah det ska jag söka till ! ;)

Soon!

Jag tål vissa personer mindre och mindre per dag. Och ni som läser ta inte åt er, för den personen läser definitivt inte min blogg.

Tänker knappt på de, men ibland kokar de över. Man går ju inte ihop med vissa personer och en del är.... ( de tar jag inte här) De finns en hel del små saker som påpekar vissa saker som är helt glasklara om man tänker efter. 

Vilket jag inte kommer dela med mig här om.


Besvikelse är nånting jag varit med om många gånger och kommer aldrig komma bort från.
Många kommer jag nog troligen alltid vara besviken på, men de kanske är jag som ställer för höga krav. Eller lever i någon fantasi värld, vad vet jag?..De är iaf inte så jag skulle behandla människor, "som man själv vill bli behandlad ska man behandla andra". Något jag lärde mig på lågstadiet redan och de har präntats in i skallen.
De är bara le och fortsätta eller hur? =)
De är så vi människor fungerar, ingen frågar varje dag "hur mår du" och jag kan ärligt säga att jag är en av dom som inte frågar sånt. Svenskar är och kommer alltid vara "kyligare", stel eller vad folk nu brukar säga.
Men jag ska förändra mig en dag, även fast människor egentligen inte förändras.

Är riktigt irriterad å less

USA

Jag har fått en dålig vana den här veckan och fastnat framför datorn allt för länge. Har fastnat i bloggträsket nå djävulskt.

Om ni inte hört de förut så har jag haft planer på att jobba som au-pair i USA eller läsa vidare på högskola direkt efter gymnasiet. Men nu tror jag mer att de står mellan att jobba i USA och plugga. Vill verkligen bo där ett tag och se hur de är att leva där. Har läst mycket bloggar om det, och dom flesta verkar trivas rätt bra.
Men jag vet ändå inte.
Vara borta från alla man känner, fara ensam till ett främmande land.

Jag kommer ha problem nästa år med att välja vad jag ska göra.

Min största dröm är nog att bo permanent i USA, om Sverige hade varit närmare vill säga. Fan att jag inte var född i Kanada, ligger iaf på samma kontinent även fast de kan vara långt mellan i och med att dom två länderna är BIG.

Får väl leva ett vanligt svennis liv och tänka på de som kunde varit, buhu.
Nä jag lider inte så mycket Sverige är så mycket bättre än man tror. Folket här har en röst i styret, gratis sjukvård och mycket mer hjälp i samhället. Men USA är och kommer alltid vara "något mycket bättre", inte bokstavligt talat. Men ett mer trevligare folk m.m