Riksgränsen still

Har bara jobbat hela helgen och jag börjar bli riktigt less på det. Är så varmt på jobbet, var 31 grader varmt här inne igår :S. Nu vill jag hem !
Börjar jobba klockan tolv, gick hit lite tidigare för att snylta på datorn.
Har faktiskt börjat gå ut en timma varje kväll nu, å joggar lite efter vägen. Ska väl försöka bli lite slankare till utlandsresan ;) Jag får då min sommar iaf :D
Om man inte räknar med idag så är det 46 dagar kvar :D !!!! och 31 dagar kvar här :/ Fast ska stanna nån dag längre i och med att vi ska gå på cowboy festen dom har här första helgen i augusti =).

Lördag

Fortfarande i Riksgränsen och jag blir bara mer och mer rastlös. Nu vill jag ha 15:e augusti! =)
Ska börja och sluta onyttigt på jobbet idag och ut å promenera varje dag minst en timma! Nu ska jag trimma det som går innan beachen 08. Här uppe finns ingen jävla beach den kommer inte förrän i augusti :P.

Jobbar till måndag sen ledig två dagar. Måste få tag i tandläkarna i kiruna men dom vill inte svara. Har tandvärk pga av en klantig tandläkare som inte kunde laga mitt hål tidigare.

Back to work!

Never ever

är väldigt dålig uppdatering nuförtiden. Jobbar på här uppe och festar å sånt =). Ska vara här till 2:a augusti iaf.
Nu ska jag kila och jobba!

Kiruna

Sitter nu i Kiruna hos linda och åker i morgon upp till RIksgränsen. Kommer befinna mig där hela sommaren. Alla får ha en bra sommar så syns vi till hösten  ;D

Curly Sue

Har jobbat 8 dagar i sträck nu och jag är less. Men har tjänat ihop runt 9500 kr på 14 dagar men de är dock innan skatt. Jag hatar skatt.

Vilken sommar, eller de är inte ens sommar vädret är skit och de är snart midsommar. Sen som sagt åker jag upp till kiruna på lördag å där är de kallare. Men sen på söndag åker jag och Linda upp tillsammans med Roxie å Jiddra upp till Riksgränsen å där är de ännu kallare. Jag som älskar sommar värmen :/ Aja får hoppas det blir roligt =) Ska träna mkt iaf, få en fastare kropp å smalare ;D

15:e augusti

I need a break

Lördag

Jag blev helt plöstligt så irriterad. Att vissa människor kan vara så falska kan jag inte riktigt förstå faktiskt :S. Vad ger det en att vara de egentligen? Men not my problem.

Har jobbat tors,fre å idag. Var ut i torsdag på krogfesten också på Stora, var rätt så segt i början men blev skoj senare =). Sa att jag skulle hem tidigt men de blev sent :P. Gissa om jag var död dagen efter då jag skulle jobba!

Ingen rast ingen ro, nu ska jag iväg och handla, hämtat körkortet/bankortet hos en kompis å där efter dra till en annan och kolla film =).

Sommar?

Har inte suttit vid datorn på flera dagar faktiskt. Å de händer inte ofta kan jag säga. Men anledningen är väl att jag har flyttat och inte har internet ännu.
Jag förstår inte hur jag ska kunna klara mig 6 veckor uppe i Riksgränsen i sommar utan internet !? Kommer frysa ihjäl där uppe :P.
 
Jag har inte ens en lampa i sov/vardagsrummet! Så då de börjar bli kväll ser man rätt dåligt.
De ser ut som ett bombnedslag i lägenheten, även fast jag plockade ur flera kartonger i går så är det lika mkt kvar.

Och Pitebo är en jävla skit "hyresvärd". Jag betalade 100 kr i depitionsavgift för mitt tvättkort, men nä inte enligt dom för de är bara för tvättcylindrarna man gör det. Jag fick inte ens ett kvitto på de tidigare. Och jag vet att jag har betalat det.Så dom kan ta sig i röven! Sen kan dom aldrig heller fixa grejer, tar kanske 3 månader som tidigast innan dom kommer om inte ännu mer. De här är sista året jag ska bo i Pitebo:s hus.

De verkar som att sommaren är här för att stanna =) And I like it ;D

Ska skita i slutet av dagen för jag ska först till degeränget å hämta nå grejer, sen till stan kolla lite kläder och därefter kolla då min kusin går balen =).

Sen är det klassfest ikväll ;D Är redan sugen på att dricka ;)

See you later alligator ;)