Fredag

Fredag idag och jag mår väl bättre än tidigare. Är ännu stel i nacken och har en hosta som inte vill försvinna.
Känns riktigt jobbigt att börja skolan på måndag :S. Men man måste ju så de är bara att bita ihop i 1 år till.

Nästa söndag får jag antagligen ta min bil till Piteå ;) ska uppdatera bilder sen, min kamera är trasig just nu så :/

Jag har inte så mkt att skriva alla vet ju vad som händer i Sunny Beach..fest fest å åter fest + sola lite och min resa blev ju förstörd och förkortad så de är inte nå mycket att hurra över.

Sunny Beach katastrof + nöje

Vet inte i vilken ände jag ska börja. Resan började bra och var ute och festade å sola. Men slutade i katastrof typ. Har legat mer än 1 dag i magsjuka, sen slog jag huvudet på en bar och blev säng liggandes i fyra dagar. Varit på sjukhus och allt.
Jag gav upp och åkte hem själv idag, mått/mår allt för dåligt för att fortsätta resan.

Hej då Sverige!!

Åker ner imorgon till Arlanda och stannar där i 20 timmar för att vänta in planet till Sunny beach ;D Har nog ändå börjat få lite resfeber ^^. Men de ska nog gå bra hela resan får vi hoppas =).

Jag har inte så mycket annat att tillägga, har inte hänt mycket här hemma.

Ni får ha en riktigt bra skolstart ! =)

Nu jävlar

Klockan är tio över två och jag kan inte få någon sömn ännu, är rätt pigg. Har varit en sväng på Bilbingo idag och vi vann inget, buhu jag satt å laddade för att vinna 20 000 ;) hade behövt dom pengarna ;P.
Varken tur i spel eller kärlek, hur går de till ? :P

Nu har mina planer för att bli smalare kommit igång igen ^^.
Denna gång ska jag fixa det !
Ska sluta äta onyttigheter från 1:a september fram till jul och börja motionera regelbundet. Kan bli nått undantag nån gång, men inte mer än en gång i månaden isf.
Har velat börja träna på Step In uti furunäset, men vette tusan hur dyrt de är där :S. Hoppas mitt simkort räcker ett tag till iaf, kommer inte ihåg då jag köpte de :S
Jag satsar på beachen -09 ;) och jag ska inte ge upp som alltid !

Åker iväg på fredag, känns jobbigt på ett sätt vet inte varför :S och sen känns de jätteroligt samtidigt. Jag fattar inte riktigt hur min hjärna funkar.

Mörbultad

Vilken helg :P Är mörbultad från att ha stått i en kö in till krogen vi var som packade sillar å åkt karusell. Även lyckats få skavsår på hälarna och har ont i nacken :S. Vi lyckades tappa bort folk hela kvällen så de var nog det vi gjorde mesta att leta upp dom.

Träffade även på Jonas från frusna män, tyckte han var dryg :S

Nu ska jag bara ta de lugnt till fredag sen åker vi ner till Arlanda =) Snart är man brun då också ;)

jobb

Ska jobba imorgon från klockan nio till kvart över sex säkert. Jobbigt jag som tänkte ha ledigt nu men dom hade lite folk så jag måste väl :P

Dags å sova nu hejs


Behind these hazel eyes

Var på bilbingo igår kväll riktigt roligt ändå ^^ Idag har jag sovit länge, duschat, tvättat å kört diskmaskinen sen ska jag vara barnvakt ikväll åt min syrras ungar.  Annars gör jag inte så mkt. Ska upp till gällivare på fredag eller lördag? Får se vilken dag det blir.

It can only get so much better ! Kom ihåg det =)

Kom hem från Piteå idag =), har varit där med mamma sen igår och gått på nolian/stan hittade lite grejer. Men nolian tycker jag har blivit sämre i år än tidigare?
Hittade värsta sköna ballerina, gjorda i samma material som foppa dojjor, och jag har såklart sånna skor också som de flesta andra.
Ja de är VÄRLDENS fulaste skor men dom är så sköna ;D.

Har kommit fram till att jag ska byta stil i höst och använda lite mer klassiska? kläder å kasta bort skate-dojjorna. Dags att växa upp eller nått ^^ De är snyggt på killar men tjejer över 14 ska inte ha skate-dojjor om de inte är deras stil, men folk gör som dom vill. Jag tycker bara att jag automatiskt minskar 4 år direkt jag stoppar in mina fötter i sånna skor.


Var in en sväng på teknikmagasinet då vi var i luleå och dom skrattade åt mig då jag sa " nä jag behöver fan två bakis rör med mig" :P Om man ska utomlands så ska man !

12 dagar jag längtar mer och mer

Skola 1:a september jag har nog tagit vatten över huvudet alldelens för många ämnen..


Man känner pulsen som slår

Har utfört lite ärenden på stan idag, hälsat på mormor och fixat med bilen =). Tvättat alla dynor, mattor och instrumentpanelen + annat i bilen, sen har pappa hållt på och slipa lite, polerat å vaxat på bilen. De börjar faktiskt bli rätt bra glans på den =). Ska sätta ut bilder här på hur den ser ut nu och på min pixbox/bilddagbok _natalie_/nasso! Kommer även upp bilder från Riksgränsen på dom sidorna ! Men detta händer inte den här veckan antagligen :P.

Jag längtar efter värmen! ;D