Nationella å Kalix

Har gjort engelska nationella idag både läs och hör delen, satan så svår hörövningen var :S Sen har vi haft samhälls prov också, gick lika mkt skit de med.

Skulle åkt till Kalix i morgon men hade tråkigt så kom hit vid sju tiden, sen for vi iväg å åt tårta hos min kusin, handlade och sen har jag vart med en kompis å ragga runt stan haha :P

Seriöst Kalix är så jävla dött! Gick väl 15 liter, lalalala :P inte jag som behöver betala nu iaf :P.

Fortsättning följer..

att jag har körkort ;)


Secret

Jag har en hemlighet som innebär att...













Fortsättning följer imorgon


Orange

Idag har jag varit i stugan en sväng, övningskört, firat min syrra och varit tre timmar i garaget å slipat med bildne å de =).
Även blonderat håret, ja jag är ORANGE å de kommer jag vara minst en vecka framöver, sen ska jag blondera igen. Sen får jag se vad som händer med håret ^^. Men har ett hum om hur jag ska göra =).

Ont i halsen ännu :S å de är halvt uppsvälld.

Måste plugga samhälls imorgon verkligen, men de passar ju bra på bussen till Piteå =).

Bokade förresten resan till Sunny Beach i torsdags :D, wiee så skoj de ska bli längtar!

Åker även till sthlm på ca 2 veckor för att shoppa, om jag inte hittar mkt sommarkläder ska jag beställa från Laredoute.


Tisdag

och jag har fått mer motivation än någonsin att röra på mig! Just nu känns saker och ting jävligt bra ändå =). Upp imorgon bitti på en promenad före skolan då. Om jag orkar mig ut är jag fan stolt över mig själv ^^.
Äter gröt gjort av rågflingor varenda morgon + en macka känner mig väldigt nyttig =).

Har inte heller ätit godis på 1 och en halv vecka, de är nog rekord. Har ett väldigt godisberoende men nu har det försvunnit, och man klarar sig utan godis faktiskt =). Ska bara äta jätte lite godis varannan vecka, om jag ens vill äta det vill säga.

Från och med nästa vecka blir de morgon sim också en eller två ggr i veckan, för då har jag lämnat Roxie hemma =) Lika bra i och med att jag ska åka direkt till Kallax sen härifrån den 14:e maj. Fast har jour v.19 så då kan jag inte simma :/ men annars iaf.

Kanske att jag tar och tatuerar mig där nere i Bulgarien, men risken att få Hepatit finns då. Får se hur jag gör.

Sunny Beach AUGUSTI någon mer?!

Skrev just ett inlägg men blev utloggad då jag skulle ladda upp det.
Kort sammanfattning:
Städat i köket ordentligt idag. Varit ute på promenad med Malin och Karin =). Kollat OC såklart ^^.
Packat ner grejer i en kartong som jag inte använder.
Ska ju flytta 1:a juni, fast kommer troligen jobba då så blir stressigt.

Och åker till Sthlm den 14:e maj =). Sen åker den 15:e augusti ner till Arlanda igen, för att sedan flyga ner till Bulgarien den 16:e augusti å vara där till 30:e=), om de blir som planerat ska boka resan på fredag tror jag :P
Ingen mer som ska dit ? =) Hör av er iaf!

Fredag

Skola idag som vanligt, men satt och solade under projektarbetestiden, för vi ger upp projektarbetet om att ta in lamor till skolan. Alla gnäller ändå bara på att de inte finns plats m.m.
Usch jag vill verkligen inte göra ett projekt, är inte intresserad av att göra nånting...Men måste få VG iaf annars sänker de mitt snittbetyg. Även om de är 1 år kvar till studenten måste jag tänka redan nu, för har läst en massa kurser redan som är färdiga.

Har inte en enda plan för i helgen. Läsa i svenska boken över 100 sidor, för jag slog vad med Markus om att jag kommer läst till sidan 174 till på måndag:P. Wish me luck, för den där boken är nått som man inte läser snabbt, gammal svensk klassiker :S. 

Sen senare efter jag lagat middag ska jag ut en sväng och cykla med roxie =), sen tänkte jag gå ut och gå en timma ikväll. Får se om de kanske blir att kolla film med nån sen kanske.
Ska iaf inte dricka i helg å antagligen inte heller nån annan gång heller innnan augusti. För att dricka gör att tränings resultaten försvinner. Hur jag ska klara av de var ju en annan femma :P.

what dosen't kill you, makes you stronger

Kollade nyss OC, och har inte sett säsong 4 som är nu på kanal 5. Jag blir så deprimerad av den serien en liten stund efteråt, samma som med OTH :S. Bra skit :P.

Skola hela dagen idag då, sen försökt göra om designen på bloggen men de blev bara fult så ids inte ha nån speciell :S. Käkat och kollat OC då. Ska strax springa ut med roxie innan jag far å tränar med Malin å Marren =). För nu är det träning som gäller, eller att röra på sig iaf varje dag minst 1 timma!

För jag ska utomlands i augusti, till Sunny Beach =). Jag längtar tills maj för då kan vi boka biljetter isf! ^^ Juni/ juli kommer att bestå av jobb, kanske varje dag? hoppas jag. Ska ringa till den som lägger schemat imorgon och säga att jag vill jobba så mycket de bara går. Behöver pengarna verkligen!

Ska ju också till Sthlm i maj, där kommer de gå pengar men nu är de så faktiskt att jag behöver nya sommar kläder i vilket fall som helst.

Känns som mycket saker går bra nu och solljuset är här, så nu blir de inga deppiga bloggar på ett bra tag kan jag lova :D. Förutom om jag inte klarar uppkörningen då :P. Och jag säger inte datumet ;)

Gick förresten bra att köra i går också =) var ut på motorväg och så.

Ha en bra kväll, för de ska då jag ha ! =)


Fisk + bulgur

Håller på att laga middag nu. Har kokat bulgur å linser, stekt zucinni (?), vattenkastanjer å sen lagt i bladspenat och blandat allt mums :D, även en hönsbuljong träning å en del kryddor. Väntar nu bara på att fisken ska bli färdig =). Nå pangeasi (?) filéer och en krydd mix som skulle blandas med creme fraiche.

Idag har jag vaknat vid elva, varit ut på promenad i en timma med hunden. Skrivit reportaget, varit på ica med marren och lagat mat i princip =).

Har körlektion imorgon eftermiddag så måste sluta skolan lite tidigare så jag hinner hem med Roxie :P

The way I are

På tal om ingenting så är jag nog en ganska långsint person, i vissa sammanhang. Alla personer kan göra misstag och även jag. Och olika personer ser samma situation på olika sätt. Det insåg jag nyss (hur korkat de än låter som inte "vetat" om de) att folk ser inte med mina ögon och tänker inte på samma sätt som jag, inte bokstavligt talat men ni fattar, hoppas jag.

somedays I wish it could be like before..

Men jag vet inte hur eller om de nånsin kan bli som förut.
Varför ska nästan varenda sak i livet vara komplicerat?





Det är 7-8 veckor kvar av skolan och jag är LESS. Jag hatar att gå samma tråkiga blåsiga väg till skolan varenda morgon och eftermiddag. Att se samma människor strosa runt i skolan, och dessutom nästan alla av samma kön(tjejer). Vissa lärare skulle jag kunna spy åt.
Och svenska, sällskapsdjur å djur i park jag står knappt ut dom lektionerna! Vill bara därifrån på en gång för jag tycker allt är onödig skit. Fel fel linje som de bara går att gå, men inget att göra åt..

Ska bli SKÖNT med examen nästa år.
Blir antingen att fara till USA ett år eller plugga Ma C, kanske plugga upp Svenska A till VG om jag ens kan de. Efter de blir de att söka in på högskolor runt om i landet.
Sannolikheten att jag klarar av Ma C är liten, så får väl skita i allt jag tänkt å gå å inte göra nånting typ. Att de ska vara så mkt betyg å shit för att kunna jobba med nånting man är intresserad av. Vissa jobb behöver man ju inte ens matte och sånt ondöigt.

Over You

Shit så trött jag är i varenda kroppsdel, och hjärnan är helt slutkörd också. Hade körlektion i 80 min idag, ibland går de bra då jag kör och ibland går de åt helvete, som idag. Hade ingen kontroll på nånting, var helt borta :S.

Ont i tummen har jag som satan, tappade till och med tallriken idag då jag skulle sätta den i disken pga det. Men den for aldrig ner på golvet iaf :P. Kan inte stödja mig på högra handen om jag ska ställa mig upp eller nått sånt :S. Aja alla mina leder/senor är i princip störda. Får ont av ingenting.

Ska ta och stänga av msn och sånt. Måste ta och plugga historia har ett prov imorgon, å jag har inte pluggat nånting :S. Behövde få MVG på de här provet men chansen finns fan inte ens :P.

Å jag har fått en uppkörningstid de ni ;). Jag kommer inte säga när men är iaf i sommaren^^ haha. Jag hoppas innerligt att jag kommer klara den! Annars kommer jag bli lessen buhu :( haha nä men skulle vara skönt och klara på första försöket =).

Dags att göra någon nytta nu hejs!

Onsdag

Sjukanmälde mig i morse, men sen mådde jag bättre å for iväg till skolan till lunch. Käkade å sen drog vi ut i skogen och käkade ännu mera ^^. Roxie var också med oss ut, skällde typ på Roger å Maria som satan haha :P. Hon som inte brukar skälla annars =).
Skönt och vara ute i skogen, lite blöt om fötterna men de gör inget :P. Och jag klarade fint å göra upp elden ;).

Håller på att tvätta nu vilket är ett evigt springandes. Ska dit på en tjugo min igen och sista gången iaf =). Sen tänkte jag ta och äta nått litet bara. Och plugga faktiskt :P. Läsa historia och boken Bränt barn. Även sätta in alla kläder som jag slet ut i går, rensade min garderob =).

Imorgon har jag dubbel körlektion på eftermiddagen så blir att vara på skolan till lunch bara, får se om jag ids äta lunch på skolan, beror på vad de är för mat :P.^

Har satt in tre annonser på Tradera också. Min skinnjacka, ett linne å en tröja. Tror inte nån kommer köpa de iaf jävla skit :P.

Nu vill jag att de ska sluta snöa! Snart mitten av april å de är några decimeter snö, ska bara vara nån cm den här tiden..Jag längtar iaf tills slutet av april där nån gång, för då ska jag köra upp ;). Och jag ska banne mig klara den på första försöket! Kanske åker hem nästa helg för att övningsköra isf?

Sensual seduction den låten är bra ^^

She used to be..



" As we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to ever let you down probably will. You will have your heart broken probably more than once and it's harder every time. You will break hearts too so remember how it felt when yours was broken.
  You will fight with youre best friend. You'll blame a new love for the things an old one did. You'll cry because time is passing too fast, and you'll eventually loose someone you love.
  So take many pictures, laugh too much. And love like you've never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you'll never get back"

Teoriprov!

Sitter å bävar inför teoriprovet i morgon. Vill inte göra det och sen kanske inte klara de :S. Känns som att jag inte kan ett enda skit alltså. Är väl på tur jag kommer klara de, om jag ens gör det.
Uppdaterar mera om det imorron eftermiddag/kväll.

?

Är riktigt riktigt less nu.
Jag säger hela tiden " nu ska jag börja träna på riktigt å äta nyttigt", de håller några dagar sen orkar jag inte träna och äter nånting som är onyttigt. Jag är så jävla dålig så de finns inte :S.

Nu ska jag börja gå morgonpromenader i minst 30 min varje morgon. Sen träna minst 2 gånger i veckan. Ska ta små steg annars orkar jag inte komma igång. Ska öka på senare. Tro inte på de jag skrev, för att jag håller de är så osannolikt som fan.

Dags att sova så jag orkar upp imorgon och gå då..är ingen morgonmänniska alls :S


Tisdag

Slutade rätt tidigt idag =), å jag for hem en sväng gjorde nån enstaka fråga i historian och sen for jag och simmade. Men jag fick sån jävla huvudvärk, kändes som huvudet skulle sprängas så kunde inte simma nästan nånting :S. Sen när jag kom hem gjorde jag mat, kollade lite på tv och somnade i en timma. Har fortfarande ont i huvudet, trött å frusen.

Så ikväll ska jag inte göra ett skit bara ligga hem och försöka piggna till tills imorgon.